Mikkel får en søster

Det bygges på Mikkelsbonn, den lille, koselige serveringshytta i Vestmarka. I går var det fremdeles mulig å gå på ski i området.

Mikkel får en søster

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Apr 2012

Single tracks only

Av Nina Didriksen |

Ingen direkte trengsel i Vestmarka denne onsdagsettermiddagen i midten av april. Faktisk var undertegnede eneste skiløper i området Skoglund-Mikkelsbonn-Langåsen. Regnet som silte i byen kom som nysnø her og ga fint påfyll til en god såle på veiene.

18 Apr 2012

Skitur med påfyll

Av Nina Didriksen

Det falt nysnø av varierende fuktighet over Vestmarka i ettermiddag, og det skapte smøreutfordringer for fotografen. Men gleden over en skitur overgikk slike trivialiteter. På veisystemet rundt Mikkelsbonn/Svartvann er det en solid såle, som i dag har økt med noen centimeter. Bildet er tatt rett nord for Mikkelsbonn og viser dagens dårligste strekk.

17 Apr 2012

Nysnø i Skardet

Av Odd Tore Saugerud

Skardveien fra ferista til Skardtjern gikk fra blåveis og grønne blader på kratt og busker til nysnø i Skardet. På blåstien derfra videre mot Skardtjern var det ferske spor av rev og hare før fotografen kom trampende, mens ingen hadde valgt stien nordover i retning Mørkgånga og Migartjern.