Siste dag på ski

Det var vårføre ved Holmetjern, og det ble sesongens siste skitur. To timer senere tok fotografen årets første bad på Nordstrand. Det er ikke mange andre hovedsteder i verden hvor denne kombinasjonen er mulig.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

29 Mar 2012

Nye spor til påske

Av Thore Knudsen |

I dag, torsdag 29. mars, ble det kjørt nye spor i Skrukkelia. På bildet er Oddbjørn Knai med scooteren sin på veg nordover fra Vesle Damtjennet. Mot Fjellsjøkampen tillot føret bare sporlegging opp til Rausteinstjennet. Til gjengjeld er løypa Vesle Damtjennet – Store Svartungen forlenget opp til Aurtjenn + den lille stikkvegen som går sørover fra tjernet. Når en går tur-retur det som er kjørt i dag, blir det en tur på ca. 22 km.

28 Mar 2012

Entusiastføre

Av Nina Didriksen |

Når skisporet er høyere enn omgivelsene er det vår. Dette entusiastsporet ligger ved for Rødsteintjennet i Hurdalsåsene, og følger du løypa oppover kommer du til Akershus' høyeste punkt, Fjellsjøkampen (812 moh.).

28 Mar 2012

Vårskitur fra Fjellsjøkampen

Av Nina Didriksen |

Det er fremdeles mulig å få seg en skitur i Hurdalsåsene, men vi tråkket av og til gjennom midt i løypa. I dag var det både sol og regn, og en sur nordavind sørget for mer marslignende temperatur enn vi har hatt i det siste.