Nye spor til påske

I dag, torsdag 29. mars, ble det kjørt nye spor i Skrukkelia. På bildet er Oddbjørn Knai med scooteren sin på veg nordover fra Vesle Damtjennet. Mot Fjellsjøkampen tillot føret bare sporlegging opp til Rausteinstjennet. Til gjengjeld er løypa Vesle Damtjennet – Store Svartungen forlenget opp til Aurtjenn + den lille stikkvegen som går sørover fra tjernet. Når en går tur-retur det som er kjørt i dag, blir det en tur på ca. 22 km.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

28 Mar 2012

Entusiastføre

Av Nina Didriksen |

Når skisporet er høyere enn omgivelsene er det vår. Dette entusiastsporet ligger ved for Rødsteintjennet i Hurdalsåsene, og følger du løypa oppover kommer du til Akershus' høyeste punkt, Fjellsjøkampen (812 moh.).

28 Mar 2012

Vårskitur fra Fjellsjøkampen

Av Nina Didriksen |

Det er fremdeles mulig å få seg en skitur i Hurdalsåsene, men vi tråkket av og til gjennom midt i løypa. I dag var det både sol og regn, og en sur nordavind sørget for mer marslignende temperatur enn vi har hatt i det siste.

28 Mar 2012

Alpin motstand

Av Nina Didriksen

Bakkene i Hurdal skisenter sees godt fra toppen av tårnet på Fjellsjøkampen, som med sine 812 moh. er det høyeste punktet i Akershus fylke. Her er 360 graders utsikt, og i dag så vi både solen og de truende skyene som rett før hadde sluppet en regnbyge på oss.