Vårtur 2012: Ankomst Vingerdalstua

To av deltagerne og Skiforeningens Annemarie Erichsen ankommer her Vingerdalstua etter først å ha gått opp til Holtjennet fra Hermods plass.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Mar 2012

Snart starter badesesongen

Av Bjørg Løvlien |

Eieren satte en stopper for årets første friluftsbad i Kjulstjern. "Normalt" skulle skiløypa mellom Lilloseter og Sørskogen gått på den andre siden av vannet. "Normalt" er det skiløpere som krysser isen også. I år er alt lagt til rette for fotturister.

24 Mar 2012

SolSKInnsrast ved Grønland

Av Aina Grymyr |

Førpåskevær og føre i Vestmarka igår, så da måtte vi prøve de fleste løypene som var kjørt opp siste uken. Vi gikk inn til Grønland, som var stengt for sesongen. Her tok vi en liten solskinnsrast, og nøt solen som stekte fra blå himmel uten en sky. Fikk høre at det ikke var anbefalt å gå videre på ski til Mikkelsbonn, så vi snudde og fulgte hovedløypen isteden. Gjengen som var på tur, er fra Friluftsklubben i Oslo og ønsket en siste felles skidag i Marka. Mer informasjon om Friluftsklubben finnes på www.friluftsklubben.no og det er plass til nye turvenner.

24 Mar 2012

Fortsatt bra føre fra Vestmarksetra

Av Aina Grymyr |

Friluftsklubben i Oslo på SOLSKInnstur i Vestmarka på lørdag. Føret var overraskende bra, her er vi like etter turstart fra Vestmarksetra. Vi gikk både i løyper innom Grønland og Mikkelsbonn, men også utenfor løyper for å finne en kjentmannspost nord for Stovivollen. Der holdt snøen overraskende bra, og vi kunne gå utenfor spor uten at skiene skar gjennom. Så føret her holder nok frem til påske (får vi håpe).