Løype helt fra parkeringsplassen

På skuddårsdagen gikk skituren fra Skansebakken, og skiløpingen kunne starte i preparerte spor helt fra parkeringsplassen (bildet). Det var for øvrig fine forhold på Gråseterveien, selv om det var litt sug i skøytetraseen her og der.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

29 Feb 2012

Utsikt mot Haramyra

Av Nina Didriksen

Å samle på geocacher bringer meg til mange steder en ikke ante eksisterte. Som for eksempel Haramyra, som riktignok står på kartet, men hvem finner vel på å gå ut av skiløypa (den mellom Dammyra og Dammyrdalen), ta seg gjennom skogen og bort til myra? På vestsiden av myra er det en fjellskrent som en kan krype innunder (f.eks. for å finne cachen). I dag var det litt kinkig å komme seg inn på grunn av snøveggen foran åpningen, men så satt jeg der da, og slik var utsikten mot myra.

29 Feb 2012

Huskeputten har fått navn

Av Nina Didriksen

Øst for Kampeknerten, sør for Bærumskollen/Søndre Heggelivann ligger Huskeputten. Navnet er nå blitt offisielt, takket være han som har hengt ut en geocache (www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=5b556988-1c16-40fe-8f6f-3aa63929f35d) her. Her ser vi putten og løypa fra sør.

29 Feb 2012

Og der kom solen

Av Nina Didriksen

Da jeg gled ut på denne myra kom solen! I hvert fall et gløtt, den viste seg ikke i samme grad som meteorologene hadde lovet. Myra ligger i scooterløypa mellom Søndre Heggelivann og Dammyra, og er den første en kommer til etter å ha gått opp fra vannet.