Soria Moria?

Vi befinner oss midt i eventyrskogen, nærmere bestemt på Øskjevallsbrenna på Krokskogen. Det er ikke vanskelig å forstå at våre eventyrmakere fikk fart på fantasien i slike omgivelser.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Feb 2012

Vinterdag ved Vingerdalstua

Av Eivind Molde

Det er full vinter på Minneåsen, og som vanlig er det mange som legger turen innom Vingerdalstua. Som vi kan se på taket, blåser det litt i dag, så da er det ekstra godt å komme seg inn i varmen.

03 Feb 2012

Alternativt fremkomstmiddel

Av Nina Didriksen

Med truger kommer en seg frem i dyp og løs snø. Dermed kan en bestige Markas mange åser, som her nær toppen av Øskjevallsbrenna. På skareføre er det fint å gjøre det samme på ski, men for å få skareføre må en ha mildvær, og det vil vi helst slippe.

04 Feb 2012

Leken eller sulten?

Av Erik Unneberg |

Det er full vinter nå, og med 15-20 kuldegrader mange steder søker rådyrene ned til bebyggelsen for å finne mat. Ved Valler stormet plutselig fire eksemplarer av arten inn på en liten lekeplass, men det var nok lysten på bark og kvister som lokket dem hit - og ikke muligheten for å leke litt. Før fotografen rakk å ta opp kameraet var dyrene på full fart inn i skogholtet til høyre, men et av dem tok seg tid til å være litt nysgjerrig først.