Perfekt kveldstur

Løypene på golfbanen i Lommedalen var i dag lkjørt med stor maskin, og det dermed en perfekt kveldstur her. Fortsatt var det litt dagslys igjen, og det gikk greit å gå til kl. 17.30 uten hodelykt. Det skyldes delvis at løypa går i åpent landskap som blir delvis opplyst av lysene fra bebyggelsen i nærområdet. For ikke å snakke om lysene fra de to slalåmbakkene på Kolsås og Krydsby som kan sees fra mange steder langs løypa.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Jan 2012

Nykjørt Rotary-løype

Av Erik Unneberg

I dag var det nypreparerte spor i Roteryløypa fra golfbanen i Lommedalen og frem til Kampeveien ved Tobonn. Det var klarvær i kveld, så det gikk fint å gå på ski etter solnedgang. Noen minutter etter at dette bildet ble tatt, ble det en god del mørkere, og plutselig stod det en stor elg ved løypa i det fotografen kom kjørende ned en bakke. Heldigvis unngikk de to så vidt å krasje, men det var ikke den tobentes skyld. Dessverre ble det både for kort tid og for lite lys til å fotografere denne hendelsen.

15 Jan 2012

Åpent myrterreng på Grindlirunden

Av Erik Unneberg

Grindlirunden er en drøyt 17 kilometer lang rundløype som går mellom Skålmyra ved Biri i øst og Redalsætermyra i vest. Her befinner vi oss på ca. 720 moh., rett sørøst for selve Redalsætra. Rett frem (østover) kan vi ane hvor Mjøsa ligger i det fjerne.

14 Jan 2012

Vingerdalstua

Av Thore Knudsen

Dette er et serveringssted sørøst for Brenntoppen som holder åpent på vinteren på lørdager og søndager + vinterferie og påske.