Revlikollen etter Dagmars besøk II

Her er et parti av stien mellom Revlikollen og Slengfehøgda. Ikke lett å ta seg frem her til fots, men han vi møtte her med terrengsykkel hadde større problemer. Vinterdekk med pigger betød bare tyngre bør på denne strekningen!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

30 Des 2011

Revlikollen etter Dagmars besøk I

Av Odd Tore Saugerud |

Revlikollen er kjent for sin fine toppflate og vestside med høy og rank barskog og nydelig mosebunn. Vestsiden er bratt og uforstyrret, og selv på o-kart er det merket bare én sti der. Dette bildet viser en typisk og uskadet del av stien. Men bakgrunnen viser tydelig ekstremværet Dagmars herjing med skogen!

30 Des 2011

Holmenkollbakkens profil

Av Snorre Veggan

I likhet med den gamle bakken har den nye bakken en særpreget profil. Bildet av bakken er tatt etter solnedgang på årets nest siste dag. Dessverre er det for lite snø til at det er aktivitet i bakken og i langrennsløypene.

30 Des 2011

Skumringstimen

Av Snorre Veggan

I påvente av snø ble det en tur til Skimuseet og tårnet i Holmenkollbakken. Bildet viser utsikten fra toppen av bakken rett etter solnedgang. Fra venstre ser vi Oslo sentrum, Bunnefjorden, Nesodden og Oslofjorden. Turen kan absolutt anbefales. Det finnes ikke mange steder i Oslo-området med like flott utsyn.