Rastebua ved Storebekk-krysset

Christian Elgvin (nærmest) og Mikkel Jonsson tok turen fra Skansebakken og inn til Rastebua ved Storebekk-krysset i Gråseterveien i dag. Etter mildvær, regn og vind de siste dagene er det absolutt ikke topp forhold. Hardt og stedvis isete, men brukbart for de som skøyter. Forhåpentlig kommer det kulde og snø ganske snart. Rastebua som er et nytt turmål i denne delen av Marka (7 kilometer fra Skansebakken), åpner lørdag den 7. januar. Velkommen til åpningen kl. 12.00!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

29 Des 2011

Ringivollen etter uværet

Av Jørn Grøstad

I skogsløypa fra Grønland til Mikkelsbonn er det nå ryddet etter uværet for noen dager siden. I går kveld var det 8-10 trær som lå over løypa, men ryddemannskapene har gjort en fantastisk jobb med å få bort trærne og gjort det klart. Det eneste som mangler nå er et lag med nysnø over alle barnålene. Det er mulig å komme seg gjennom her på skøyteski, men klassisk ski med klister anbefales ikke. Bildet er tatt ved Ringivollen, en svært gammel setervoll i Vestmarka litt nord for Grønland.

29 Des 2011

Vending ved Ugla

Av Torgeir Stenstad

Mildværet tærer på snøen, men OK føre på Uglaveien i dag, med nypreppa spor. I terrenget var forholdene ikke optimale, så de fleste holdt seg til skogsbilveiene.

29 Des 2011

Klisterføre ved Vesle Ugla

Av Torgeir Stenstad

Klisteret måtte på i dag, og det var fine forhold både for klassisk og skøyting. Men nysnø er etterlengtet, etter som det ble kaldere og frøs på utover dagen.