Vått og steinete mot Ramstadsjøen

Det er fullt mulig å få med seg sykkelen på en tur til Ramstadsjøen fra Marikollen gjennom Brudalen, men veien er til tider ganske steinete. Den er nok å regne som trillesti bortsett fra den nordligste delen. I tillegg er det det ganske vått i Marka nå, så noen god flyt i syklingen var det ikke i dag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

06 Jun 2009

Snart ved Minnesund

Av Erik Unneberg |

På denne turen i et mikrofly (250 kg) over Romerike i 2009 dukket Minnesund opp som en port inn mot Mjøsa. Flyhastigheten var 125 km/h da bildet ble tatt, og høyden under cruisingen var 540 moh.

02 Sep 2011

De sørgelige rester av et trigtårn

Av Odd Tore Saugerud |

Råtnende tømmerrøys på Vardåsen: Enda et trigtårn som har falt, enda en åstopp som har blitt dekket av skog. Snart må vi stole på flatehogster for å få en lysning i skogen og litt utsikt. Kjentmannspost 40 denne perioden (2010-2012).

02 Sep 2011

Helletjernet

Av Odd Tore Saugerud |

På vei til Vardåsen fra Gruvelia er det naturlig å legge veien om Helletjernet. Her begynner det å bli høstlig, og mange bjørker har allerede mistet bladene. Slik er det flere steder, kanskje ble sommeren for våt også for bjørka? Gapahuken i sydøstenden av tjernet var kjentmannspost 39 2004-2006, besøkt for nøyaktig fire år siden. Den er synlig mellom trærne i høyre bildekant.