Høstfarger på myrene

Selv om løvtrærne fortsatt har grønne blader de fleste steder, er myrene på Krokskogen i ferd med å innta høstlige farger. Bildet er tatt litt øst for Storflaka, like ved der det var slipplass under krigen. Fortsatt kan man se kontainere fra slippet i området.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

30 Aug 2011

Rustanelva mot utløpet i Isielva

Av Odd Tore Saugerud

Rustanelva renner ut i Isielva et stykke nedenfor Bjørumssaga. Vanligvis er den en bekk, men i dag er den flomstor og ikke passerbar. Flomstor elv tiltrekker seg fiskere, og i dag var det både slike og oppsynsmenn til stede. Dessuten var det fisk som bykset!

30 Aug 2011

Nypefossen i flom

Av Odd Tore Saugerud

Det er ikke bare enkelt å ta seg ned i juvet til foten av fossen. Elvebredden ligger i rasvinkelen, og består av jord blandet med søppel. Fra brua over Isielva er det mulig å følge Rustanelva oppover gjennom brennesle og tett kratt. En flomdag er det verdt turen.

30 Aug 2011

Interiør i fritt forfall

Av Odd Tore Saugerud

Dette er interiøret i stua på bilde nr. 14624. Et salig rot med en mengde papirer som nok en gang har hatt betydelig verdi. I tillegg hjul til Citroën 19DS, Michelin XAS for sommerbruk og tidsriktige piggdekk for vinterbruk. Jeg husker godt en slik som var hensatt til forfall i nordenden av Bjørumssaga om lag 1981.