Morgenskaren må utnyttes sent i april

Før varmegradene satte inn denne dagen var det mulig å gå utenom løypene mange steder. Det var nesten best, for bøss og bare flekker preget løypetraseene så sent på sesongen, selv i høyden. Bildet er fra løypen mellom Ringkollen og Borgersetra

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Apr 2002

Det er fortsatt skimuligheter!

Av Olav Harlem |

"Milsluker'n" Tom Stensaker er skientusiast av første klasse. Han har gjort skiløping til en livsstil. Tom møter du på ski hver dag fra snøen kommer til den går. Til tross for full vår og blomstring i lavere områder er det fortsatt skimuligheter i de aller høyeste områder av marka. Ta deg en tur nå på tampen av sesongen! Tom møter du ganske sikkert et sted i løypa.

24 Apr 2002

Våronn på Sandvikshytta

Av Olav Harlem

April er en måned med store kontraster. Løypebas Petter Biong koser seg i vårsola i vannkanten ved Sandvikshytta. Katnosa er i ferd med å gå opp. Rart å tenke på at det var trygt å gå på denne isen bare for noen dager siden!

21 Apr 2002

Nyttig hjelpemiddel ved aprilskiturer

Av Jørgen Fog |

Ettersom skiføret stadig trekker seg høyere, blir anmarsjene lengre når man akter seg på ski i Marka i slutten av april. Da kan sykkel være lurt å bruke der det er mulig, som her ved Kjagdalskrysset (Gopletjernskrysset) på Nye Heggelivei (Pipenhusveien).