Tidlig morgensol over Marka

Deltagerne i Marka24 er på tur i Marka i 24 timer, og får i godt vær med seg både solnedgang og soloppgang. Morgensol i halv-femtiden på Askehøgda er ikke hverdagskost. Enda ligger det noen tåkeskyer over vannene.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

25 Jun 2011

Ivrige deltagere i Marka24

Av Line Mork

Disse gutta hadde i likhet med mange andre lagt en ambisiøs plan for sin 24 timer lange tur i Marka. Etter Ullevålseter sto Fagervann og Mellomkollen for tur, deretter Kikut og Kikuttoppen, Katnosdammen og Gjerdingen. Så gikk turen over Pershusfjellet til Sinnerdammen, vestover til Oppkuven og så retur tilbake over Smedmyrkoia og Kobberhaugen. Nesten 10 mil gjorde de unna dette sommerdøgnet.

25 Jun 2011

Stor deltagelse på historiens første Marka24

Av Line Mork

DNT Oslo og Omegn arrangerte 25.-26. juni for første gang Marka24. I løpet av 24 timer skulle deltagerne sanke flest mulig poeng ved å oppsøke valgfrie poster i Nordmarka. Alle DNT-hyttene var poster, i tillegg en del andre sentrale topper og steder. Deltagelsen var stor, over 300 påmeldte, og alder og ambisjoner varierte stort. Utrustningen var også variert, fra telt og sovepose til lette løpesekker.

22 Jun 2011

Mot Knappa fra Langlia

Av Torgeir Stenstad |

Trillesti eller bæresti, her er underlaget vondt, med røtter og våte bekkesig, men sykkelen må med. Og bregnene er grønne og meterhøye nå dagen før sankthansaften.