Broen i Kjaglidalen

Isielva renner gjennom Kjaglidalen. Akkurat nå er ikke vannføringen spesielt høy, men det er likevel nok vann til at man har god nytte av denne broen. Under broen er det for øvrig en kulp der man kan avkjøle seg på varme sommerdager, men så varmt var det dog ikke i dag. Bildet er tatt fra nord, og hvis man sykler eller går over broen, vil veien på den østre siden lede en til Kjaglienga, mens den vestre siden (altså til høyre på bildet) fører frem til blant annet Søndre Kjaglia.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

04 Jun 2011

Grønt i Kjaglidalen

Av Erik Unneberg

Det er grønt i Kjaglidalen nå. Vi ser her en av engene ved skogsbilveien som går på vestsiden av Isielva. Her det fint å ferdes både for syklister og for de går tur i dette frodige området.

03 Jun 2011

Bålrester

Av Bjørg Løvlien

I en stille morgenstund kan en sette seg ned ved det gamle bålet og fundere på hva som har skjedd her. Hvilken historien forteller restene? Har noen gått skoene av seg?

03 Jun 2011

Sommernatt ved Katnosdammen

Av Bjørg Løvlien

Katnosdammen er et populært sted. I det fantastiske været valgte noen å overnatte utendørs i stedet for på overfylte soverom. Etter hvert vekket morgensolen de sporty ungdommene.