Morgenbad i Østre Fyllingen

Fire nyklekkete små nøster bryter vannspeilet i Østre Fyllingen sammen med sine foreldre. Midthytthøgda (478 moh.) i bakgrunnen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

25 Mai 2011

Sommeraften på Kikut

Av Kjersti von Krogh

Fullt hus på Kikut denne vakre forsommerkvelden.

23 Jun 2010

Et godt utgangspunkt

Av Erik Unneberg

Seks hundre meter nord for Elvikbråtan ligger denne parkeringsplassen ved Åsaveien. Herfra går det blåmerket sti opp til Mørkganga og Skardtjern. Sannsynligvis er dette det beste utgangspunktet for å gå opp til disse stedene. Det er også holdeplass for bussen som går her på østsiden av Steinsfjorden (Sundvollen-Åsa-Hønefoss). Sykkelruten Åsa-Elvikbråtan passerer parkeringsplassen. Ved Elvikbråtan går det nye sykkelruter videre, både til Sundvollen og opp til Skardtjern. Fra parkeringsplassen er det også fin utsikt mot Steinsfjorden, og det er også fint å ta en pause rett nedenfor - ved vannet.

23 Mai 2011

Himmelspeil i Losbyelva

Av Kjersti von Krogh

Naturlandskapet langs Losbyelva glir vakkert over til golfbanen ved Losby gods. I tidligere tider var det mange husmannsplasser her, og tidlig i 1860-årene ble det bygget en hestejernbane fra Østmork sag langs Losbyelva. Bannen var 6 km lang og endte omtrent ved nåværende Fjellhamar stasjon.