Dårlig is på Langtjern

Vi tar en avstikker fra Spålsveien og snur her ved Langtjern. Isen på vannene er i oppløsning, og det er livsfarlig å bevege seg utpå.

Dårlig is på Langtjern

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Apr 2011

Påsketur i Vestmarka

Av Jørn Grøstad |

For Skiforeningen, som har fått over 5000 nye medlemmer i år, må det være ekstra hyggelig å se at også de yngre er ute på langrenn en vakker vårdag. 130 skidager er det offisielle tallet for denne vinteren, men for Haakon (18) fra Jardar er ikke skisesongen over ennå. Han tok turen opp til Vestmarka og satte nok pris på at det fortsatt er fullt mulig å nyte dette - selv om vi skriver 18. april og dagtemperaturen viste 20 grader.

17 Apr 2011

Snart går isen

Av Erik Unneberg

Det er nå like før vårisen smelter på Dælivann. Den er absolutt ikke farbar nå, men er sprø med enkelte råker her og der.

17 Apr 2011

Noe har skjedd

Av Nina Didriksen

Det ene er at løypa forbi Gørjahytta har fått et "vårhull" siden bilde nr. 13866 ble tatt for tre uker siden. Det andre er at hytta dessverre er stengt for sesongen. Men vertskapet var der, så vi fikk slått av en prat. De kunne fortelle at undertegnede utgjorde 50 % av dagens forbipasserende skiløpere (inkludert returen må andelen ha økt til 66 %). Han som gikk først kom over isen! Dristig, synes vi. Hyttefolket var også utpå for å pilke. For å komme over de åpne partiene langs land la de ut en stige.