Snart går isen

Det er nå like før vårisen smelter på Dælivann. Den er absolutt ikke farbar nå, men er sprø med enkelte råker her og der.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Apr 2011

Noe har skjedd

Av Nina Didriksen

Det ene er at løypa forbi Gørjahytta har fått et "vårhull" siden bilde nr. 13866 ble tatt for tre uker siden. Det andre er at hytta dessverre er stengt for sesongen. Men vertskapet var der, så vi fikk slått av en prat. De kunne fortelle at undertegnede utgjorde 50 % av dagens forbipasserende skiløpere (inkludert returen må andelen ha økt til 66 %). Han som gikk først kom over isen! Dristig, synes vi. Hyttefolket var også utpå for å pilke. For å komme over de åpne partiene langs land la de ut en stige.

17 Apr 2011

Nydelige vårforhold

Av Nina Didriksen |

På Gørjaveien eller den gamle Holmenkollmarsjtraseen fra Langvann/Trehørningen er det overraskende fine skimuligheter. Fotografen fikk en fin tur t/r Kikutstua i dag (du må bære skiene et stykke på vei fra Fortjern). Her i bakkene ned litt før krysset mot Trehørningen igjen.

17 Apr 2011

Mange hjul - og ett par ski

Av Nina Didriksen

Mange har funnet frem syklene nå og hadde tatt turen til Kikutstua i dag. Selv foretrakk jeg skiene og ble overrasket over hvor fint det var i den gamle Holmenkollmarsjtraseen. Kun få og korte åpne biter, samt bæring på veien fra Fortjern til der løypa tar av fra veien igjen. Det er fint å sykle til Langvann/Trehørningen og gå på ski derfra.