VM-huset i Holmenkollen

Skiforeningens hovedsentral er lokalisert i VM-huset i Kongeveien.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

06 Apr 2011

Blåveisen er meldt!

Av Erik Unneberg |

April er en måned hvor vi kan oppleve store klimavariasjoner i Marka. Ved Fleskum gård ved Dælivann i Bærum har blåveisen startet blomstringen mens det fortsatt er brukbart skiføre andre steder i kommunen.

22 Okt 2010

De første spor av vinter på Mistberget

Av Erik Unneberg |

De første snefillene kom i oktober i de høyere områder av Akershus. Fra de høyere luftlag ser vi at bakken ved kommunikasjonsmasten på Mistberget er hvit, og trærne har også fått merke at en ny årstid nærmer seg. Mistberget (663 moh.) ligger mellom Minnesund og Hurdalssjøen, og nederst til venstre på bildet ser vi trigpunktet ved enden av kraftgaten. Vannet heter Krafttjennet (364 moh.). Fylkesgrensen mellom Akershus og Oppland går rett over vannet. Diagonalt gjennom bildet går Kleivdalen. I den nordre delen av denne (høyre side på bildet) prepareres det skiløype om vinteren. Den går rett under Geitryggen (560 moh.) som vi har til høyre i bildet.

02 Jul 2010

Over Eidsvoll en sommerdag

Av Erik Unneberg |

Det er ikke alltid været spiller på lag når man skal ta bilder fra fly. Men denne sommerdagen var det i alle fall bra nok til at Eidsvoll kunne foreviges.