Lønnsom avstikker

På det fine skareføret vi har fått er det fint å ta avstikkere utenfor løypenettet. Her er vi på vei mot toppen av Fuglemyrhøgda nord for Gørjahytta. Det er ok å følge blåmerkingen som starter ca. 300 meter vest for hytta. Her nyter vi utsikten mot Helgeren. Rett bak isen sees Fjelaleiken, og til høyre bak den troner Kikuttoppen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Mar 2011

Ting skjer

Av Nina Didriksen

Ved Helgeren dam har råken spist seg utover siden forrige helg, da så den ut slik bilde nr. 13818 viser. Men skiløypa forbi holder stand og bød på gode forhold i helgen.

26 Mar 2011

Maur på isen

Av Nina Didriksen

Det formelig krydde av skiløpere over Bjørnsjøen i finværet på lørdag. Men de siste dagenes mildvær hadde nok skremt en del, for køen på Kikutstua gikk "bare" utpå trappen og ikke langt utpå tunet som de siste helgene.

26 Mar 2011

Barmarksbuss

Av Nina Didriksen

Det er blitt bart på p-plassen på Sognsvann, men det skremmer ikke skiløperne. Lørdag morgen var det som vanlig et yrende liv rundt de ventende skibussene. Denne dagen gikk de bare til Ringkollen. Myllabussen ble innstilt i siste liten på grunn av vanskelige brøyteforhold i området.