Fri sikt

Løypa fra Typografhjemmet mot Grua over Dalasjøhøgda gir deg denne flotte utsikten over Hadeland og mot fjerne fjell. Snur du deg rundt, ser du en hytte. Den er vist på bilde nr. 13738.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Mar 2011

Morsomt alternativ

Av Nina Didriksen

Kommer du nordfra Hadelandsåsene og skal til Grua, har du tre valg: via Brovoll, over Langvatnet eller denne vestligste varianten over Dalasjøhøgda. Du tar av i krysset nord for Typografhjemmet, like nord for Håkenstadsætra. Etter en kilometer kommer du til dette krysset, der Grua er videre sørover, rett frem, og Orhagen vestover, til høyre. Løypa er scooterkjørt, småkupert og har et par fine utsiktspunkter.

06 Mar 2011

Hadelandspanorama

Av Nina Didriksen

Litt nord for Koperud i Hadelandsåsene kan en gå 20 meter ut av løypa og få denne utsikten. På gode dager, som denne marssøndagen, kan en se Blefjell, Gaustatoppen, Norefjell og Vikerfjell i det fjerne, og Hadelandsbygdene litt nærmere.

06 Mar 2011

Ullvildsdalen

Av Nina Didriksen

Går du i Hadelandsåsene, f.eks sørover fra Lygna, kommer du til Ullvildsdalen. Dette er en innfallsport for lokalbefolkningen, med plass til et tyvetalls biler og skiløyper i nordlig og sørlig retning.