Vestrylen view

Geocachen (www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=426f02ad-de96-42a2-8632-f519ffa3bcac) som henger på vestsiden av Vestergyllen heter betegnende nok "Vestrylen view", med utsikt mot Holsfjorden. I beskrivelsen leser vi at folket på Engersetra kalte ryggen vest for setra for Vestrylen. Landmåleren forsto ikke det da han skrev Vestergyllen på kartet fra 1890. I dag var det ti-tolv kuldegrader, lett snøvær og antydning til sol her i Vestmarka, en vakker, klassisk vinterdag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Feb 2011

Hytta i skogen

Av Erik Unneberg

Det var blitt et stykke ut på ettermiddagen da Spikertjernhytta kom til syne innimellom trærne. Nå ventet utforforkjøringene ned til Spenningsby.

21 Feb 2011

Nord i Storøyungen

Av Erik Unneberg

Nord i Storøyungen er det et løypedele der det er naturlig med en pause for å studere løypeskiltet. Men rett bortenfor er det bare noen få meter frem til vannet. Her er det spesielt fint på solskinnsdager, men ikke så verst å stoppe her i dag heller.

21 Feb 2011

Over myrer og furumoer

Av Erik Unneberg

Mellom Grøsåkervangen og Spikertjernhytta finner vi noen av de vakreste områdene i Romeriksåsene. Skiløypene går her over myrer og furumoer. Her er et parti nord for Buvannet, rett ved elven Gjermåa.