Mange på ski i Østmarka i dag

Mange trosset kulden og kom seg ut i solskinnet i dag. Bildet er tatt i løypekrysset vest for Øgården.

Mange på ski i Østmarka i dag

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Feb 2011

Bålkos på Bjørnholt

Av Line Mork

Bjørnholt har utvidet med plass til mange inne i stallen. Når sola skinner frister det å ta med bolle og kaffe ut og nyte maten rundt bålet ute på tunet.

12 Feb 2011

Gyrihaugen panorama

Av Erik Unneberg

Med det flotte været vi hadde i dag, var det ikke lett å unngå å ta en tur til toppen av Gyrihaugen. Dermed ble det en tur opp for nok en gang å bli betatt av utsikten herfra. Man kunne se flere skiløpere i scooterløypen over Migartjern, sikkert på vei hit opp de også. Men denne gangen var det panoramautsikten mot nordvest som kompaktkameraet fikk forsøke å formidle. Litt angring var det for at det kraftigste kamerautstyret ikke var med, men på den annen side var det greit å kunne spare sekken for noen kilo på vei opp hit. Ser man godt etter på bildet, kan man skimte Gaustatoppen helt til venstre.

12 Feb 2011

Skygger på Steinsfjorden

Av Erik Unneberg

Det ble en avstikker fra løypen mellom Kleivstua og Finneflakseter i dag - til Kongens utsikt. Og det var et flott ettermiddags-skue som måtte foreviges, der Steinsfjorden - som resten av landskapet - var innhyllet i sol. Vi ser at skyggene begynner å bli lange, noe som bærer bud om at dagen snart er på hell.