Gyrihaugen panorama

Med det flotte været vi hadde i dag, var det ikke lett å unngå å ta en tur til toppen av Gyrihaugen. Dermed ble det en tur opp for nok en gang å bli betatt av utsikten herfra. Man kunne se flere skiløpere i scooterløypen over Migartjern, sikkert på vei hit opp de også. Men denne gangen var det panoramautsikten mot nordvest som kompaktkameraet fikk forsøke å formidle. Litt angring var det for at det kraftigste kamerautstyret ikke var med, men på den annen side var det greit å kunne spare sekken for noen kilo på vei opp hit. Ser man godt etter på bildet, kan man skimte Gaustatoppen helt til venstre.

Gyrihaugen panorama

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Feb 2011

Skygger på Steinsfjorden

Av Erik Unneberg

Det ble en avstikker fra løypen mellom Kleivstua og Finneflakseter i dag - til Kongens utsikt. Og det var et flott ettermiddags-skue som måtte foreviges, der Steinsfjorden - som resten av landskapet - var innhyllet i sol. Vi ser at skyggene begynner å bli lange, noe som bærer bud om at dagen snart er på hell.

12 Feb 2011

På vei mot Gyrihaugen

Av Erik Unneberg

I dag var det en av disse skyfrie dagene med masse nysne, preparerte scooterløyper og blått (eller kanskje heller grønt) føre. Hva er da mer naturlig enn å sette kursen mot Gyrihaugen? Bildet er tatt på Migartjern med Gyrihaugen rett forut.

12 Feb 2011

Praktdag i scooterløyper

Av Erik Unneberg

Scooterløypene på Krokskogen var preparert etter det siste snefallet, og i dag bød sjansen seg til å benytte dem. Turen i dag ble en virkelig solskinnshistorie, selv om det var kaldt og litt trått føre.