Den siste kilometeren

Klokken har akkurat passert 17, og i skogen begynte det å bli vanskelig å gå på ski uten kunstig lys. Men her ute på golfbanen på Haga var det fortsatt uproblematisk å tilbakelegge den siste kilometeren av dagens tur. Lysene fra Griniveien (til venstre) og ikke minst den fortsatt røde kveldshimmelen sørget for det. Verre var det å få et fornuftig bilde ut av kompaktkameraet under disse lysforholdene. Vi ser for øvrig litt av Kolsåstoppen til høyre i bildet.

Den siste kilometeren

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

29 Jan 2011

Søndre Sørkedalen sett fra Tangenåsen

Av Erik Unneberg

Dette bildet er tatt fra et av utsiktspunktene ved løypen "Sørkedalen på langs", nærmere bestemt fra Tangenåsens sørøstre side. På bildet ser vi Voksenåsen til venstre, mens Ullernåsen er delvis skjult bak det største furutreet i forgrunnen. Bogstad gård ligger også i den retningen. Dalen er - som de fleste sikkert ser - Sørkedalen. Det er den sydligste delen av den som er med på bildet. Sørkedalsveien er det også lett å få øye på.

29 Jan 2011

Inn i et kaldt parti

Av Erik Unneberg

Det har vært store temperaturforskjeller i Marka de siste dagene. Noen steder har fått oppleve plussgrader, mens det andre steder har holdt seg kaldt. Det ser vi et eksempel på her, hvor vi er inne i et kaldt parti av traseen "Sørkedalen på langs". Her er trærne dekket av rim og is.

29 Jan 2011

Kveldsstemning ved Skaugum

Av Eivind Gjemdal

Flotte spor og nydelig ettermiddagsstemning på jordene mellom Semsvannet og Jansløkka skole.