Sopptur ved Tømmerholtjern

Det er vakkert inne ved Tømmerholtjern, og det går mange stier hit. Ofte er det Ola Dilt-poster som ligger like i nærheten, og som kan friste til en tur innom tjernet. Og hva er da bedre enn å finne litt sopp på veien?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

10 Sep 2009

Inne på skihytta i Snertingdal

Av Tor André Bergli

17 Okt 2010

God oversikt over Ørfiske

Av Erik Unneberg |

På en skyfri dag var det god oversikt over Marka fra de høyere luftlag. Vi ser Ørfiske midt i bildet, som er tatt mot nordvest. Nede til høyre har vi litt av bebyggelsen i Nittedal, men s vi ser kraftgaten gå gjennom store deler av bildet. Den passerer Skåltjern og lengre opp Elvann. Til venstre for Elvann ser vi Langvann, og videre mot venstre Trehørningen. Også andre vann er synlige på bildet. For eksempel ser vi til venstre for Ørfiske Langdalsvann, Svarttjern og Holmetjern

17 Okt 2010

En kikk oppi hullet

Av Erik Unneberg |

Franzefoss' pukkverk på Steinskogen (Steinshøgda) er skjermet for turfolket, og det er vel like greit. Men fra en høstlig luftferd kunne basaltkrateret beskues og settes i perspektiv til de nærliggende geografiske holdepunkter. Nederst ser vi Haga golfbane og Øverland gård. Mellom denne og pukkverket har vi Gardlaushøgda, mens Bærums verk og Lommedalen er plassert øverst i bildet. Til venstre troner Søndre Kolsås. Mellom her og pukkverket ligger Steinstjern med Gamle Ringeriksvei på høyre side.