Fugler på ildfull himmel

Denne fredagskvelden var aftenfargene på himmelen over Raufoss flotte. Det var som solen hadde skutt ut en ildfakkel etter at den gikk ned. Samtidig skapte en stor fugleflokk en ekstra dramatikk der den kretset frem og tilbake i dette fantastiske lyset. Bildet er tatt fra Gamlevegen ved Vestrumenga der lysløypen mot Grimås starter. Vi ser gården Vestrum til høyre på bildet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Jan 2011

Innsats og forhold på topp under Vestergyllen

Av Eyvind Wang

2011-utgaven av turrennet "Vestergyllen" ble arrangert under perfekte forhold i Vestmarka. Her kjempes det innbitt like ved Damvann.

23 Jan 2011

Mildværet kommer

Av Torkel Kristoffersen

Mildværet kommer til Østmarka. Rim og sne er borte fra alle trær i høyden, mens temperaturen ligger under null i de nederste meterene over myra. Det er ikke rart at temperaturvarslene blir feil under slike forhold. Isklister fungerte bra selv om det dryppet vann fra store trær ned i løyper med tørr kald sne. Bildet er tatt ved Vælsputten.

23 Jan 2011

Hjem til middag

Av Nina Didriksen

Vi var tidlig på'n og etter bolle på Kikut før køen la vi hjemveien via bratta fra Fortjern og opp Middagsdalen. Her kunne vi nyte solskinn og tørrsnøføre, mens det ble atskillig bløtere øverst i Kamphaugåsen.