Trollet på Linken

Den ser ut som et uhyre mellom mørke grantrær, masten på Linken. Vi er på skiløypa mellom Åstjern og Lygna, der den passerer mellom Linken i sør og Høgkorset noen hundre meter mot nord. Nå venter bare noen nedoverbakker før vi kommer til Lygna med lysløyper, bensinstasjon og hyttemiddag.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Jan 2011

Vi nyter synet

Av Nina Didriksen

Minuttene rundt soloppgang og solnedgang kan by på det vakreste skue på himmelen. Her er dagen på hell ved Rossumsætermyra nord for Lygna. Vi nyter fargene mens vi nærmer oss femmilsmerket og etter enda noen kilometer kan slå oss ned i hyttevarmen.

21 Jan 2011

Skiløper i solnedgang

Av Nina Didriksen

Solen har gått ned og vi nyter den fargerike himmelen idet vi går over Rossumsætermyra nord for Åstjern. Vi befinner oss på skiruten Gjøvik-Oslo og har en drøy mil igjen til vårt overnattingssted på Lygna.

21 Jan 2011

Glåmer mot Mjøsa

Av Nina Didriksen

I tåka bakerst i bildet ligger Mjøsa, mens Einavatnet ligger rett foran oss, der vi suser ned fra Glåmhaugen. I bunnen av bakkene passerer vi Sønstebygrenda på vår vei mot Åstjern og Lygna. Blåstiskiltet nederst til høyre i bildet viser vei til den gamle Milorg-hytta Kjerringfred, som det går an å overnatte i.