Nykjørt trasé over Heikampen

Den flotte naturløypa over Heikampen er nå kjørt med scooter. Her på Stormyra på nordsiden av åsen, noen hundre meter fra der scooterløype møter maskinløypa på Bjørnebergveien ved Smedmyra.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Jan 2011

Løypekryss tilegnet to av Østmarkas store venner!

Av Aina Grymyr

Løypekrysset for Valstadløypen og Stakanløypen, begge har fått navnet av to ildsjeler i Østmarkas tjeneste. Mens Valstadløypen går nord-øst, og da får lange slake fine bakker og løyper, så tar Stakanløpen av vestover ned til Deledalen. Den lille løypestubben består av mange svært bratte bakker - både oppover og nedover - og viser vel Østmarka på sitte beste (eller verste, alt etter som man ser det).

16 Jan 2011

Snøtung portal innover Valstadløypen

Av Aina Grymyr

Valstadløypen er en koselig og litt gammeldags løype. Idag var det omtrent som å gå gjennom en snøportal i deler av løypen, her er vi i nordenden. Anbefales!

16 Jan 2011

Nordlige delen av Valstadløypen er en løypeperle!

Av Aina Grymyr

Fra lysløypen mellom Ekerud og Valstad, så kan man ta av til Valstadløypen, og følge den videre sørover. I år har denne løypeperlen sammen med Stakanløypen blitt preparert mange ganger alt. I år har det også kommet en skijegerpost midt i denne løypen, så da blir det vel flere som vil oppdage den.