Løypekryss tilegnet to av Østmarkas store venner!

Løypekrysset for Valstadløypen og Stakanløypen, begge har fått navnet av to ildsjeler i Østmarkas tjeneste. Mens Valstadløypen går nord-øst, og da får lange slake fine bakker og løyper, så tar Stakanløpen av vestover ned til Deledalen. Den lille løypestubben består av mange svært bratte bakker - både oppover og nedover - og viser vel Østmarka på sitte beste (eller verste, alt etter som man ser det).

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Jan 2011

Snøtung portal innover Valstadløypen

Av Aina Grymyr

Valstadløypen er en koselig og litt gammeldags løype. Idag var det omtrent som å gå gjennom en snøportal i deler av løypen, her er vi i nordenden. Anbefales!

16 Jan 2011

Nordlige delen av Valstadløypen er en løypeperle!

Av Aina Grymyr

Fra lysløypen mellom Ekerud og Valstad, så kan man ta av til Valstadløypen, og følge den videre sørover. I år har denne løypeperlen sammen med Stakanløypen blitt preparert mange ganger alt. I år har det også kommet en skijegerpost midt i denne løypen, så da blir det vel flere som vil oppdage den.

16 Jan 2011

Flotte spor fra Ekerud på vanskelig nullføre

Av Aina Grymyr

I dag ble det rundtur på nullføre fra Ekerud og opp den koselige løypen gjennom Bjørndalen til Igletjern. Derfra gikk ferden via både lysløypen og mer spennende løyper som Valstad- og Stakanløypen, og viste variasjonen man kan finne i Østmarka