Flotte spor fra Ekerud på vanskelig nullføre

I dag ble det rundtur på nullføre fra Ekerud og opp den koselige løypen gjennom Bjørndalen til Igletjern. Derfra gikk ferden via både lysløypen og mer spennende løyper som Valstad- og Stakanløypen, og viste variasjonen man kan finne i Østmarka

Flotte spor fra Ekerud på vanskelig nullføre

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

15 Jan 2011

Ved Tretjernskoia, på vei inn for å teste flere upreppete løyper!

Av Aina Grymyr

Tretjernskoia ligger mellom Skjelbreia og Franskeplassen, i en sving i bakkene. Herfra går det en spennende upreppet løype mellom koia og Tømmerholtjern, parallelt med hovedløypen over Grisemyrputten. Godt å ta kraftig hodelykt når man skal teste nye løyper.

15 Jan 2011

På nesten jomfruelig spor, kun med dyretråkk!

Av Aina Grymyr

Ingen hadde gått opp løypen fra Tømmerholtjern til Eriksvann på lenge, her var det bare et dyr som hadde gått foran oss. Det var dyp og fuktig snø, så det gikk sakte fremover. Men for en stemningsfull opplevelse å gå i slike spor mellom hovedsporene, og i Østmarka er det mange slike muligheter!

15 Jan 2011

Snødrev og overvann på Tømmerholtjern i dag

Av Aina Grymyr

Det var måneskinnsåpent på Sandbakken denne helgen, men månen glimret med sitt fravær og gjemte seg bak sludd. Det ble allikevel en flott skitur over delvis upreppete løyper i området, der vi var to ganger innom løypekrysset på Tømmerholtjern. Men pass på, det var overvann på nordsiden av vannet, og jeg plumpet uti.