På nesten jomfruelig spor, kun med dyretråkk!

Ingen hadde gått opp løypen fra Tømmerholtjern til Eriksvann på lenge, her var det bare et dyr som hadde gått foran oss. Det var dyp og fuktig snø, så det gikk sakte fremover. Men for en stemningsfull opplevelse å gå i slike spor mellom hovedsporene, og i Østmarka er det mange slike muligheter!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

15 Jan 2011

Snødrev og overvann på Tømmerholtjern i dag

Av Aina Grymyr

Det var måneskinnsåpent på Sandbakken denne helgen, men månen glimret med sitt fravær og gjemte seg bak sludd. Det ble allikevel en flott skitur over delvis upreppete løyper i området, der vi var to ganger innom løypekrysset på Tømmerholtjern. Men pass på, det var overvann på nordsiden av vannet, og jeg plumpet uti.

20 Jan 2011

Snart måneoppgang ved Grønmo

Av Aina Grymyr

Flotte forhold på preparerte løyper i Østmarka nå, til tross for mildværet tidligere i uken. Planen var å gå fra solnedgang, via skumring og inn i måneoppgang, men månen sto opp litt senere enn ønsket idag og lå lavt i horisonten, så jeg så den først på kjøreturen hjem. Flotte preparerte spor hele veien på turen som gikk fra Skullerudstua - Grønmo - Smørhullet - Ødegården og tilbake, og det var mange folk som var ute i de flotte løypene idag!

19 Jan 2011

Trikkeskinner på Stormyra

Av Erik Unneberg

Flotte spor over Stormyra i dag. Det var en sann fornøyelse å gå på ski hit fra Vidvangen via Dammyra, Kryssbystupmyra og Gampetjern denne onsdagen. Til høyre i bildet ser vi scooterløypen fra Kusteintjern komme inn på hovedløypen videre til Løvlia.