Helgeren dam

Skiløypa for den gamle Holmenkollmarsjtraseen (rennet legges om og går fra Sørkedalen fra 2011) passerer flere vann. Her er vi ved Helgeren dam, i enden av det store vannet Helgeren. Her er det fin utsikt over vannet og åsene rundt, der den 524 meter høye Barlindhøgda dominerer i nordvest.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

01 Jan 2011

Bålkos i Østmarka

Av Snorre Veggan

Det nye året startet med et fantastisk turvær. Temperatur rundt null grader og ikke en sky på himmelen - rett og slett en perfekt dag for skitur kombinert med pølsegrilling. Her er det venninnene Katrine (t.v.) og Jenny som varmer seg en matbit på en knaus ved Nøklevann. Gode bålplasser finnes det forøvrig mange av rundt hele vannet.

28 Des 2010

Kveldstur til Elgstøa

Av Steinar Kjærnsrød

Det blir tidlig mørkt mellom jul og nyttår, og her ved Elgstøa var det både kaldt og skumt ved 16.30 tiden. Det var utstrakt skogsdrift mellom Elgstøa og Fidlingen og skiløypa delvis ødelagt.

31 Des 2010

I mål ved Guriby

Av Erik Unneberg

Mange var på ski fra Lommedalen i dag. Ved By var parkeringsplassen full ganske tidlig på dagen, så derfor måtte en del starte fra Guriby. Men det var fine spor og nydelig preparering herfra også på selveste nyttårsaften.