Bålkos i Østmarka

Det nye året startet med et fantastisk turvær. Temperatur rundt null grader og ikke en sky på himmelen - rett og slett en perfekt dag for skitur kombinert med pølsegrilling. Her er det venninnene Katrine (t.v.) og Jenny som varmer seg en matbit på en knaus ved Nøklevann. Gode bålplasser finnes det forøvrig mange av rundt hele vannet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

28 Des 2010

Kveldstur til Elgstøa

Av Steinar Kjærnsrød

Det blir tidlig mørkt mellom jul og nyttår, og her ved Elgstøa var det både kaldt og skumt ved 16.30 tiden. Det var utstrakt skogsdrift mellom Elgstøa og Fidlingen og skiløypa delvis ødelagt.

31 Des 2010

I mål ved Guriby

Av Erik Unneberg

Mange var på ski fra Lommedalen i dag. Ved By var parkeringsplassen full ganske tidlig på dagen, så derfor måtte en del starte fra Guriby. Men det var fine spor og nydelig preparering herfra også på selveste nyttårsaften.

29 Des 2010

Uheldig skiløper

Av Lise Henriksen

På toppen av kneika mellom Trollvann og Langvann/Smørhullet er det en diger issvull, som ikke er så lett å se når man kommer nedover (det burde ha stått et skilt med advarsel her nå!). Her falt en skiløper og brakk lårhalsen tvers av for et par dager siden - og ble liggende med smerter i minus elleve grader. Heldigvis var det mange folk ute i løypa denne ettermiddagen, som kom ilende til, fikk ringt 113, og lånte bort det de hadde av ekstra klær etc. Flaks var det at en barnefamilie hadde med seg pulk med både liggeunderlag og sovepose, som vi fikk pakket rundt den tilskadekomne, slik at han greide å holde varmen til ambulansepersonalet kom med snøscooter fra Grønmo. Rent rørende var det å se hvor mange som viste omsorg, både av store og små - og godt å tenke på om uhellet skulle ramme en selv.