I mål ved Guriby

Mange var på ski fra Lommedalen i dag. Ved By var parkeringsplassen full ganske tidlig på dagen, så derfor måtte en del starte fra Guriby. Men det var fine spor og nydelig preparering herfra også på selveste nyttårsaften.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

29 Des 2010

Uheldig skiløper

Av Lise Henriksen

På toppen av kneika mellom Trollvann og Langvann/Smørhullet er det en diger issvull, som ikke er så lett å se når man kommer nedover (det burde ha stått et skilt med advarsel her nå!). Her falt en skiløper og brakk lårhalsen tvers av for et par dager siden - og ble liggende med smerter i minus elleve grader. Heldigvis var det mange folk ute i løypa denne ettermiddagen, som kom ilende til, fikk ringt 113, og lånte bort det de hadde av ekstra klær etc. Flaks var det at en barnefamilie hadde med seg pulk med både liggeunderlag og sovepose, som vi fikk pakket rundt den tilskadekomne, slik at han greide å holde varmen til ambulansepersonalet kom med snøscooter fra Grønmo. Rent rørende var det å se hvor mange som viste omsorg, både av store og små - og godt å tenke på om uhellet skulle ramme en selv.

31 Des 2010

Blått lys forut

Av Erik Unneberg

Rett nord for Kampevaddammen fikk vi se at himmelen hadde inntatt en blågrå farge. Var det nedbør på vei, mon tro?

31 Des 2010

Mange på ski i Helårsløypa på årets siste dag

Av Erik Unneberg

Det var et jevnt sig med skiløpere langs Lomma i dag. Mange valgte å ta seg en skitur fra By eller Guriby i de flotte løypene mot Greinehytta, Tverrelva, Kampevaddammen eller Løvlia på årets siste dag.