Inn på Helårsløypa

Traseen fra By til Tverrelva er snøsikker og kalles ikke "Helårsløypa" uten grunn. Man kan starte tre steder: enten oppe ved bommen, fra parkeringsplassen ved By eller fra Guriby. I de to siste alternativene kommer man opp på skogsbilveien (og løypa) der dette bildet er tatt. Legg også merke til løypeskiltet. Der angis det også en alternativ løype fra By - over Solkollen. Den prepareres imidlertid ikke.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

20 Des 2010

Kald førjulsdag på Monsebråtan

Av Erik Unneberg

Med 12-13 kuldegrader ved Monsebråtan var kontrasten stor i forhold til da fotografen var her for et halvt år siden (bilde nr. 12057). Litt trått føre var det, og mellom Myrseter og Kampevaddammen hadde de oppgåtte sporene føyket igjen noen steder. Det var likevel veldig fint å gå innover Krokskogen i dag.

20 Des 2010

To stilarter ved Myrseter

Av Erik Unneberg

På skogsbilveien forbi Myrseter var det ikke nypreparert, men det var helt fint å gå her i dag. Noen gikk klassisk, mens andre valgte fristil.

19 Des 2010

Førjul på Østmarksetra

Av Torgeir Stenstad

Østmarksetra har tent lysene og trenger ikke innkjøpt juletre. Her er nå gourmet-restaurant, og spesielt vinene er vidt kjent. Men i 1960-årene kunne du ta en stopp her med brus og vaffel. I dag var det snø og føyke og minus 10 grader, og det var ikke spesielt folksomt i løypene.