Midlertidig lavvann

Lille Åklungen er ikke helt seg selv for tiden. Vedlikehold av demningen har gjort at vannet må tappes kraftig ned. Vinterstid gjør det ikke så mye, selv om de brede hvite og steinete strendene er uvante.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Des 2010

Solglimt i stille grend

Av Nina Didriksen

Nord for Store Svarttjern ligger to hytter, dette er den nordligste, som er synlig fra skiløypa mellom Tømte og Holmetjern. Kanskje den heter Svarttjernskoia? Eller Grensebua, der den ligger på grenselinjen mellom Nittedal og Oslo? I dag var det bitende kaldt og alle glade skiløpere var helt nedrimet (mens de som hadde parkert på Movatn neppe var fullt så glade for de gule lappene under vindusviskeren). Ta heller toget: Strekningen Movatn - Holmetjern t/r passer akkurat som tur mellom 12-toget fra Kjelsås og returen fra Movatn 14.29.

04 Des 2010

Utkikkspunkt over Hadeland fra Volla

Av Alma Lillevold

Frostrøyk over Hadeland i ettermiddag, men vulkanene kan sees: Hvalebykampen i øst, og Brandbukampen eller Sølvsberget (?) i vest. Ved Volla var det ca. -17 grader og et flott vinterlandskap. Løypene var kjørt med scooter.

04 Des 2010

Fotballkamp på Fri-Elvåga

Av Ivo Ninive

Isen på Fri-Elvåga legger seg som oftest tidligere enn på Nord/Sør-Elvåga. Kunne fint ha byttet ut skiene med skøyter i dag. Tydeligvis noen som satset på en tredje aktivitet i dag med fotballkamp på isen(!)