Solglimt i stille grend

Nord for Store Svarttjern ligger to hytter, dette er den nordligste, som er synlig fra skiløypa mellom Tømte og Holmetjern. Kanskje den heter Svarttjernskoia? Eller Grensebua, der den ligger på grenselinjen mellom Nittedal og Oslo? I dag var det bitende kaldt og alle glade skiløpere var helt nedrimet (mens de som hadde parkert på Movatn neppe var fullt så glade for de gule lappene under vindusviskeren). Ta heller toget: Strekningen Movatn - Holmetjern t/r passer akkurat som tur mellom 12-toget fra Kjelsås og returen fra Movatn 14.29.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Des 2010

Utkikkspunkt over Hadeland fra Volla

Av Alma Lillevold

Frostrøyk over Hadeland i ettermiddag, men vulkanene kan sees: Hvalebykampen i øst, og Brandbukampen eller Sølvsberget (?) i vest. Ved Volla var det ca. -17 grader og et flott vinterlandskap. Løypene var kjørt med scooter.

04 Des 2010

Fotballkamp på Fri-Elvåga

Av Ivo Ninive

Isen på Fri-Elvåga legger seg som oftest tidligere enn på Nord/Sør-Elvåga. Kunne fint ha byttet ut skiene med skøyter i dag. Tydeligvis noen som satset på en tredje aktivitet i dag med fotballkamp på isen(!)

04 Des 2010

Har Nuggeruddammen gjenoppstått?

Av Ivo Ninive

Tidligere var en 1 km lang strekning av Elvågabekken demmet opp. Dammen strakk seg fra Bjørndalen og ned til Nuggerud for å sikre stabil vannforsyning til oppgangssaga som lå ved Nuggerud. På bildet derimot er bekken demmet opp av helt andre grunner. "Synderen" nå er nok beveren.