Nysnø over Slettfjellet

Snart mulig med ski i Østmarka også?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Nov 2010

Tåke, men stor utfart fra Frognerseteren

Av Erik Unneberg |

Det var riktig så vinterlig ved Frognerseteren i formiddag. Det var en nesten helt full parkeringsplass et bevis på. Med 10-15 cm sne valgte noen å prøve skiene herfra, mens andre lekte seg med akebrett og kjelke. Men de fleste gikk en tur til fots i tåkelandskapet. Noen av dem angret nok på at skiene ble hjemme. Det er ikke alltid man tenker på at det er mer vinterlig i høyden enn nede i byen.

14 Nov 2010

Og så kom skiføret

Av Nina Didriksen |

Et par dager med nedbør som var hvit i Marka, og silkeføret var på plass. Pipenhusveien ble kjørt med stor maskin til helgen, og andre steder er det pakket med scooter i påvente av mer snø. Og alt dette mens de bynære strøk av hovedstaden er bare og grå.

13 Nov 2010

Åpner snart

Av Nina Didriksen |

Sesongens andre skitur bragte oss forbi Gørjahytta, men fot- og bilspor til tross, her var ingen vafler. Det er nok litt tidlig. Holmenkollmarsjtraseen ble scooterpakket fra Hakadal i går (fredag), og i natt fikk de 15 cm snø et påfyll av 5-10 nye cm. En stund til har jegere lov å kjøre her med bil, men kommer det mer snø er det ski som gjelder som fremkomstmiddel! Lørdag var det 2 plussgrader og VR75 som gjaldt.