Vettakollens utsiktspunkt

Vi er 378 moh. Sist vi var her (se bilde nr. 12550), spurte vi "snø neste?" Ennå ikke hvitt, men yr.no melder om atskillige kuldegrader til natten og snø i morgen! Kanskje blir det en liten skitur i høyden? I så fall blir det et par uker tidligere enn i fjor (se bilde nr. 10906) for vår del.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

17 Okt 2010

Kuldemerker

Av Nina Didriksen

Is og vann om hverandre etter en natt med kuldegrader. Denne bitte lille fossen er rett ved veien mellom Trehørningen og Holmenkollmarsjtraseen.

16 Okt 2010

Snøløst løypekryss

Av Nina Didriksen

Her har du kanskje vært på ski, men få går her på beina. Vi er på vei nordover i Delebekkløypa, og mot venstre (vestover) er det et par kilometers utfordrende naturløype mot Gørja. Prøv den neste gang det er mye snø!

17 Okt 2010

Veien deler markene

Av Erik Unneberg |

Fra luften er det lett å se hvordan E-18 skiller Kjekstadmarka og Vestmarka. Dett bildet er tatt i nordvestlig retning. Nederst på bildet har vi Vardåsen med Dikemark til venstre. Vannene til høyre i bildet er Hogstadvannet og Finnsrudvannet, som begge ligger i Vetsmarka. De andre vannene vi ser (Oppsjø, Drengsrudvanna, Ulvenvannet, Verkensvannet, Nordvannet og Padderudvannet) hører til Kjekstadmarka. Øverts i bildet har vi Lierdalen.