Kuldemerker

Is og vann om hverandre etter en natt med kuldegrader. Denne bitte lille fossen er rett ved veien mellom Trehørningen og Holmenkollmarsjtraseen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

16 Okt 2010

Snøløst løypekryss

Av Nina Didriksen

Her har du kanskje vært på ski, men få går her på beina. Vi er på vei nordover i Delebekkløypa, og mot venstre (vestover) er det et par kilometers utfordrende naturløype mot Gørja. Prøv den neste gang det er mye snø!

17 Okt 2010

Veien deler markene

Av Erik Unneberg |

Fra luften er det lett å se hvordan E-18 skiller Kjekstadmarka og Vestmarka. Dett bildet er tatt i nordvestlig retning. Nederst på bildet har vi Vardåsen med Dikemark til venstre. Vannene til høyre i bildet er Hogstadvannet og Finnsrudvannet, som begge ligger i Vetsmarka. De andre vannene vi ser (Oppsjø, Drengsrudvanna, Ulvenvannet, Verkensvannet, Nordvannet og Padderudvannet) hører til Kjekstadmarka. Øverts i bildet har vi Lierdalen.

17 Okt 2010

Asker og Vestmarka

Av Erik Unneberg |

Fra de øvre luftlag var det flott å skue ned mot Vestmarka i dag. Nederst i bildet, som er tatt mot nordvest, ser vi litt av fjorden, mens Semsvannet ligger midt i bildet. Bebyggelsen i Asker dekker mesteparten av bildets nedre halvdel, men legg merke til hvor effektivt den stopper der den møter Skaugumsåsen (til høyre for Semsvannet) og Bergsåsen (til venstre for Semsvannet). Helt til venstre i bildet ser vi Hogstadvannet og Finnsrudvannet. Øverst i bildet har vi Lierdalen, som ender i Holsfjorden oppe til høyre. Mellom denne og Semsvannet ser vi lett Store Sandungen, og kraftgaten i nordenden av vannet er også lett å få øye på. Rett til venstre for der den går ned til Lierdalen, skimter vi Asdøltjern og øvre del av Asdøljuvet.