Høstvakkert ved Vestenden

På vei opp på Helgehaugen tok jeg en avstikker fra stien og kom frem til et supert utsiktspunkt, selv om dette var farlig nær der jordmasser raste ut for noen år siden. Mylla dominerer i landskapet, som har inntatt høstlige farger. Gården vi ser omtrent midt i bildet, er Vestenden, mens vi ser litt av skogsbilveien forbi i nedre kant.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

30 Sep 2010

Solen får tak ved Åssjøen

Av Erik Unneberg

Det var kaldt i den nordlige delen av Nordmarka i natt, og i skyggen var det kuldegrader - selv ved lunsjtider. Der var det rim i gresset og is på pyttene. Men etter hvert som solen begynte å få tak her ved Åssjøen, ble det straks flere varmegrader i luften.

30 Sep 2010

Blikkstille på Mylla

Av Erik Unneberg

Etter snaut 20 minutter på sykkelsetet opp fra Grua kom jeg frem til solfylte Mylla, hvor det knapt var en krusning på overflaten. Kun utløpet ved demningen brøt stillheten.

30 Sep 2010

Åssjøsetra i høstdrakt

Av Erik Unneberg

Det var en fantastisk dag i Nordmarka i dag. Her er kameralinsen rettet nordover fra Åssjøsetra, og vi ser Ballangrudsæterhøgda (679 moh.) til venstre i bildet. Hadelandsåsene, med Hvalebykampen (771 moh.) som den mest dominerende, sees i bakgrunnen til høyre. Rett frem sees lia på nordsiden av Mylla.