Med sykkel på Myrseter

Etter sykkeltrilling fra Byvann nådde vi Myrseter i strålende sol. Denne DNT-hytta har nå fått nytt uthus, som vi kan se til høyre på bildet. Et vinterbilde tatt fra samme sted finner du som bilde nr. 13025 her i Markadatabasen.

Med sykkel på Myrseter

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

27 Sep 2010

Dette blir en fin dag

Av Erik Unneberg

Med knallvær på Krokskogen var det vanskelig å holde seg innendørs. Så etter lunsj bar det av sted fra By. Derfra var forholdene meget gode for sykling.

26 Sep 2010

Fugleflukt

Av Erik Unneberg |

På en denne vakre høstdagen holdt flere fugleflokker til i åkrene i området rundt Dælivann. I det neste øyeblikket var de på vingene, og fløy med høylytte vingeslag opp i trærne rett ved. Noen sekunder senere var de igjen i luften, før hele formasjonen igjen var stasjonert i åkeren. Bildet er tatt litt nordvest for vannet. Vi ser Gardlaushøgda i bakgrunnen.

27 Sep 2010

Tømmerhoggerbrakka på Haukeliseter, et studie i forfall

Av Odd Tore Saugerud

En gang en flunkende ny Moelven brakke på hjul, bugsert med møye gjennom uveisomt terreng til den gamle setervollen. Når var det, og hvordan så det ut her da? Ingen produksjonsdato er synlig på dekkene, men Continentallogoen er slik som den var på tidlig 60-tall. Uansett, et sted til litt stillhet og ettertanke, og et alternativ til en rundtur videre fra post 4 og til Asdøltjern, eller helst omvendt. ASKs Turkart Vestmarka 1:20 000 anbefales som støtte til postene i Vestmarka!