Vardåsen

Det er flere steder som heter Vardåsen. Denne lille kollen ligger midt i Romeriksåsene og er 440 moh. Den har to toppartier, og på det østre sto et trig.tårn som nå har rast sammen. Her er kjentmannspost for perioden 2010-12. Navnet stammer fra tidligere tiders vardebrenning.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

22 Sep 2010

Eventyrsti

Av Nina Didriksen

Denne stien starter omtrent ved Trasletjernet og går vestover i vilt og spennende terreng. Etter snaut to kilometer vil du finne en umerket sti som går nordover og tar deg opp over Skotjernfjellet. Stien passerer blant annet nordenden av en dal med det spennende navnet Bjørnåtedalen.

22 Sep 2010

Venter på vinteren

Av Nina Didriksen

Råsjøen er for mange kanskje best kjent som stoppsted på skitur gjennom Romeriksåsene. Råsjøstua er viden kjent for elgpølsene sine. Denne septemberdagen var det bare vannet som beveget seg og knapt nok det.

22 Sep 2010

Kjent på Skotjernfjellet

Av Nina Didriksen |

På toppartiet av Skotjernfjellet står det en kjentmannspost for perioden 2010-12. Skal du bare ta noen av postene, så velg denne! Dette er et flott markaområde, og er lite besøkt: litt Sandbekkmana, litt Fuglemyrhøgda, litt Pershusfjellet.