Frem med solkremen!

De siste dagene har vi fått oppleve et fantastisk vårvær på Krokskogen. Ikke bare har solen stekt fra skyfri himmel, men løypene i høyden har også vært prima. Sneen er helt hvit og fri for bøss, og i dag var det preparert for både klassisk og fristil i treningsrunden. Kan det bli bedre? Men husk beskyttelse mot solen! Bildet er tatt mellom Viksetra og Vambutjerna

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Apr 2010

Krystallklar sikt

Av Erik Unneberg

Aldri har jeg opplevd luften klarere enn den siste vinterdagen i 2010. Fra utsiktspunktet ved Borgersetra var det lett å oppdage Gaustatoppen 100 km unna. Blefjell var også godt synlig. Klikk en gang eller to på bildet, så ser du selv! Bildet er tatt med teleobjektiv med en brennvidde tilsvarende 375 mm, men på en dag som i dag hadde det vært interessant å ha hatt med gromoptikk med mer enn dobelt så stor brennvidde.

11 Apr 2010

Forsinket påskevær og føre

Av Bernhard Engen

Ettersom kuldegradene holder seg om natten er det fortsatt fint føre og gode forhold i det meste av Gjøvikmarka. Bildet er fra Gravåsen på det høyeste pynktet på løypa mellom Bjønnhaugen og Skyberg 675 moh. I helga var det strålende forhold og rene påskeværet, eller slik påskeværet skulle ha vært :-)

13 Apr 2010

Vambutjern har startet våren

Av Erik Unneberg

Det var greit å skøyte over Vambutjern i dag, men på et par steder ved land har isen gitt seg for denne gang.