Alternative tursysler

Det er ikke alle som nøyer seg med å bestige en topp eller "bare" gå en skitur. Geocaching er en form for turorientering med gps, og det ligger cacher på de utroligste steder i Marka. Liker du utfordringer ispedd ny viten, kikk innom www.geocaching.com. Her har vi funnet cachen på Kustein etter å ha gravd i nesten to timer (helt selvvalgt, cachen er merket "ikke vintersikker"). Kustein ligger vest for Heggelivannene, 609 moh.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Apr 2010

Vårføre fra Kustein

Av Nina Didriksen

Skaren bærer stort sett overalt, i hvert fall høyt i Marka og tidlig på dagen. Benytt sjansen til å utforske nye steder! Her er vi på vei ned fra Kustein 609 moh vest for Heggelivannene.

10 Apr 2010

Skaren bærer

Av Nina Didriksen

Er du ganske tidlig ute, kan du glede deg over at skaren bærer overalt. Senere på dagen risikerer du å synke gjennom på overraskende steder, men er du forsiktig er det ikke noe problem. Her går vi i løypetraseen mellom Løvlia og Møkkalitjern.

10 Apr 2010

Tegn til vår på Femputtene

Av Odd Tore Saugerud

Det er tegn til vår også på Femputtene, men at nattens is fortsatt ligger på myrputtene var noe uventet. Meget avvekslende føre, løst og grovkornet i sola, isete og hardt i skyggen. Utenfor løypa bunnløst der ikke skaren bar. Men været var nydelig, og folket tok det med ro og nøt det.