Storfurua på Småflaka

I årene 2004-06 var det kjentmannspost ved storfurua på Småflaka. Treet er kort og butt til storfuru å være, det rager 7,70 meter over bakken og er 290 cm rundt livet, 1,40 over bakken. Vårt gjensyn skjedde vel fem år etter postklipping, på en mildværspalmesøndag der tåka skapte en trolsk stemning i dette villmarkspregede området. Vi tok av fra skiløypa langs Oppkuvvannet og gikk sørover til treet, og fortsatte til vi møtte skiløypa i østenden av Langtjern, før vi suste ned bakkene til Elveli i Sørkedalen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

28 Mar 2010

I scooterløypa ved Movatn

Av Eivind Molde

Noen kommer - noen går. Og alle fire valgte scooterløypa i dag. To kom nettopp ned fra Tømte - to legger i vei oppover. Scooterløypa fra Movatn stasjon er en god del tøffere enn den som går på veien. Du finner kart og beskrivelse her i Markadatabasen. Vel verdt å prøve den!

29 Mar 2010

Tåkete palmesøndag på Løvlia

Av Nina Didriksen

Påskeuka startet med mildvær og tåke ispedd litt yr, men det er nok snø for dem som går på rubb eller klister. Løvlia hadde jevnt besøk, så det er ikke alle som reiser bort i påsken.

25 Mar 2010

Huken pukkverk

Av Erik Unneberg

En fin innfallsport til Lillomarka er Huken pukkverk. Parkeringsplass og løypestart er noen titalls meter vest for pukkverket. I dag var det gråvær her, men løypene var meget bra til å være i slutten av mars.