Herlige Heikampen

En solfylt januardag med innlagt klatring til Heikampens utsiktstopp. Underveis møtte vi milsluker Tom Stensaker på susende vei ned- og nordover og rakk bare et "hei" i farten. Deretter nøt vi naturen og til slutt denne flotte utsikten fra 557 moh.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Jan 2010

Spenning i lufta

Av Nina Didriksen

Det går så det suser i landets kraftledninger nå i januarkulda - og det gikk så det suste nordover Vestre Fyllingen også. At klokken var 12 da bildet ble tatt, var det ingen tvil om: Ulene fra Sivilforsvarets flyalarmøvelse i byen lå som et uhyggelig bakteppe over vannet.

13 Jan 2010

Utsikt ovenfor Håkenstadsætra

Av Amund Rasten

I løypekrysset ovenfor Håkenstadsætra i løypa mellom Koperud og Brovoll får man en flott utsikt over Lunner og helt til Norefjell. Forøvrig er løypa fra Brovoll og nordover nå preparert og svært fin.

12 Jan 2010

Kneikasetra

Av Odd Tore Saugerud

Tidligere seter for gården Dæli v for Kjaglidalen, før det plass, muligens siden Svartedauen. Navnet står på skiløypeskiltene, men løypa går utenom. Derimot går det skiltet blåmerket sti fra løypa, og av og til har noen tråkket løype inn dit. Husene står fortsatt, men forfallet er synlig. Mot sør står storskogen helt inntil husene, men vollen på nordsiden er fortsatt nokså åpen. Verdt en avstikker før det hele går i glemselen.