Ikke trikkeskinner, men fint å gå på ski!

Store snemengder siste døgn gjorde at det tok tid å preparerer løypenettet i Bærumsmarka i dag. Målepinnen på Brunkollen viste en snedybde på 90 cm! Dette bildet er tatt i drøyt 440 meters høyde, fra hovedtraseen mellom Brunkollen og Tjæregrashøgda, ca. 200 meter syd for Blekketjern. Morsomt å gå her i dag, selv om det ikke var trikkeskinnespor.

Ikke trikkeskinner, men fint å gå på ski!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Des 2009

Bolignær mark

Av Nina Didriksen

Etter de siste dagenes snøvær kan en gå de fleste steder. Her er en innfallsport for folk som kommer fra Sogn/Gaustadområdet. Gaustadjordene stilte med oppkjørte løyper fra husveggen til Sognsvann vest og videre inn i skogen på silkeføre. Når en gikk hjem igjen fikk en solen i ansiktet en stakket stund.

26 Des 2009

Sentralt løypekryss

Av Nina Didriksen

Mange hadde tatt turen ut denne 2. juledag, og det var en jevn strøm av skiløpere i løypene mellom Ullevålseter/Skjennungstuakrysset/Tryvann. Dessverre var mange av hyttene stengt, men de kommer sterkere tilbake lenger ute i romjulen.

26 Des 2009

Vinterlig idyll

Av Nina Didriksen

Skjennungstua er et sted vi minnes for sin varme, sitt hyggelige vertskap og de gode bakervarene. Nå er hytta til salgs, og hvem vet hva vi får til slutt? Denne 2. juledag var det stengt, men vi nøt vinteren utendørs på silkeføre.