Første snøfall i Grønliåsen

Det ble fin vinterstemning i Grønliåsen den 5.11.09! Vi følger lysløypa oppover i åsen, men lysløypas øvre halvdel er dessverre blitt nedlagt og stolpene allerede fjernet. Man lurer på hvorfor, for den 5,2 km lange lysløypa er god å ha til turbruk høst og vinter, selv om det kan være dårlig med skiføre i Grønliåsen. Lysløypa egner seg nemlig ypperlig å gå til fots, og som treningsløypa, og mange savner den! Lysløypa ble anlagt i 1970, og har vært brukt i nærmere 40 år. Hvem i all verden har bestemt at den skal fjernes?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Nov 2009

Innbydende på Lygna

Av Trond Øverlier

På Lygna kommer føret tidlig, så også i år. Folkene bak Lygna skisenter kan nå tilby nydelige løyper på anlegget, og det er dessuten kjørt spor inn til løypekrysset mot Blokkhus. Edvard på 11 år benytter kvelden til en skitur i de nypreppede løypene.

05 Nov 2009

Mye å velge mellom

Av Trond Øverlier

På Lygna skisenter ligger nå løypene nypreppet og venter på skiløperne og føret kan ikke få vært bedre med 3-4 minusgrader!

05 Nov 2009

Alt klart på Lygna skisenter!

Av Trond Øverlier

Edvard Øverlier på 11 år bor på Lygnasæter og har drømmeforhold rett utenfor stuedøra. Nå er endelig løypene klare på skisenteret og kvelden kunne benyttes til en 13 km lang tur i supre spor og silkeføre!