Mørke skyer over Finnstad

Svært ustabilt vær har preget dagen, men på Finnstad var det sol. Plassen er svært idyllisk der den ligger i lia over Finntjern.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

31 Aug 2009

Det siste dagslys i august ved Finnsrudvannet

Av Erik Unneberg

Ved 20-tiden på augusts siste dag var det grått og fuktig her ved Finnsrudvannet, der Asker golfklubb har sin bane. Flagget vi ser mellom trærne, står på den 18. Greenen. Det er dit ballen skal etter å ha svevd drøyt 100 meter over vannet. Dette er et idyllisk område, og det går turveier rundt på banen. Sykkelruten fra Heia skole til Semsvannet går forbi stedet der bildet ble tatt.

30 Aug 2009

Fjordutsikt fra Heikampen

Av Erik Unneberg

Ved hjelp av et teleobjektiv ble Oslofjorden foreviget fra Heikampen i motlyset i dag. På bildet ser vi også Holmenkollåsen, litt av Sørkedalen, Bærumsmarka og Bogstadvannet.

30 Aug 2009

Sensommer på Heikampen

Av Erik Unneberg

August nærmer seg slutten, og her oppe på Heikampen var det en sur vind i dag. Fargene i landskapet er nå typiske for årstiden: litt kjedelige i påvente av høstfargene som kommer om ca. fire uker. Men utsikten er jo fin, selv i motlyset i dag. Vi ser Oslofjorden i bakgrunnen, og også litt av Bogstadvannet. Helt til venstre i bildet har vi Holmenkollåsen, mens en del av Sørkedalen er synlig midt i bildet. Bak til høyre troner åsene i Bærumsmarka.